Rinkinį pradeda penktoje vietoje esantis momentas iš Šiaulių. Paulius Dambrauskas kibios gynybos dėka privertė suklysti Rytį Juknevičių ir ataką užbaigė dėjimu. Verta paminėti, jog po šio epizodo „Šiauliai“ spurtavo ir įtvirtino pirmąją pergale sezone.

Mindaugas Kupšas prisijungė prie „Nevėžio“ ekipos ir buvo vienas geriausių žaidėjų komandoje rungtynėse su „Lietuvos rytu“. Ir nors kėdainiečiai patyrė skaudų pralaimėjimą, aukštaūgis vieną iš atakų pabaigė galingu dėjimu, kurio nepavyko sustabdyti ir Artūrui Gudaičiui.

Rokas Giedraitis – šią pavardę šiame sezone naudosime ne kartą. Ne išimtis ir ši savaitė. Rokas kartu su Žygimantu Janavičiumi eilinį kartą džiugino „Lietuvos ryto“ arenoje susirinkusius žiūrovus.

Robertas Javtokas įrodinėja, kad dar tikrai turi parako ir gali atakas užbaigti efektingai. Pavyzdys – rungtynės Utenoje ir bendra ataka su Mantu Kalniečiu.

Gražiausias praėjusios savaitės momentas buvo sukurtas taip pat Utenoje. „Žalgirio“ gynėjas Lukas Lekavičius aikštelės viduryje perėmė kamuolį ir pabėgęs nuo gynėjų tikėjosi pelnyti du lengvus taškus. Tačiau Arminas Urbutis pakilęs „iš antros eilės“ blokavo metimą, taip sukeldamas savo sirgalių ovacijų bangą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)