Kaip ir žada rungtynių plakate besipuikuojantys Robertas Javtokas ir Renaldas Seibutis, į „Žalgirio“ areną atvyksiantys žiūrovai ne tik galės pirmą kartą išvysti žalgiriečių namų arenoje, bet ir bus pasitinkami su duona ir druska.

Savo ruožtu Alytaus „Dzūkijos“ komanda į Kauną atvyks vedini savo kozirio – vyr. trenerio Andrejaus Urlepo. Šis strategas sugeba išspausti iš žaidėjų tiek, kad šie rungtyniauja virš savo galimybių ribų.

Iš praėjusio sezono pagrindinės sudėties „Dzūkijoje“ liko penki krepšininkai: Adamas Lapeta, Giedrius Gustas, Martynas Paliukėnas, Osvaldas Mačernis ir Rytis Juknevičius.

Prie jų prisijungė būrys Lietuvos krepšininkų ir du legionieriai – Kėdainių „Nevėžyje“ praėjusį sezoną žaidęs amerikietis Marcusas Monroe bei rusas Antonas Kobilinskis.

Pasirengimo cikle „Dzūkija“ 68:57 pranoko Rygos VEF, bet nusileido Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ 65:101, Klaipėdos „Neptūnui“ 73:89, Gdynės „Asseco“ 75:86 ir Minsko „Tsmoki“.

Prasidėjusiame „Tete-a-Tete Casino-LKL“ sezone alytiškiai išvykoje metė iššūkį Vilniaus „Lietuvos rytui“ 69:81 ir namuose pralaimėjo „Neptūnui“ 62:67.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją