Nors A. Milaknis rungtynių pabaigoje tritaškiu metimu „Žalgirio“ persvarą padidino iki 4 taškų (90:86), Šarūnas Jasikevičius po šio epizodo pratrūko keiksmais, o abiejų trenerio rankų pirštai buvo pridėti prie smilkinio.

„Ką su sau galvoji, ar matai kiek laiko liko?“, – riebesniais žodeliais papildytą tiradą triumfuojančio A. Milaknio link paleido Š. Jasikevičius.

Strategas pyko todėl, kad iki rungtynių pabaigos buvo likusios 5 sek. Jeigu A. Milaknis būtų nepataikęs, „Fenerbahče“ ekipa būtų turėjusi pakankamai laiko suregzti atsakomąją ataką ir persverti rezultatą.

Artūro ir visų „Žalgirio“ gerbėjų laimei, metimas skrodė tinklelį ir „Žalgiris“ varžovams tapo nebepavejamas, nors jie dar ir sumažino savo atsilikimą iki 1 taško.

„Nugalėtojai neteisiami“, – po mačo konstatavo pats A. Milaknis.

O Š. Jasikevičius šį gynėjo sprendimą įvardino kaip „nelogišką“. Šaro nuomone, A. Milakniui reikėjo laikyti kamuolį, o ne mesti jį į krepšį.

„Koks dar logiškas metimas, aš nesuprantu. Tu prameti, varžovai atkovoja kamuolį ir pataiko tritaškį, o tu pralaimi. Žinoma, kitas dalykas, jei tu pataikai.

Bet bachūras su charakteriu. Nežinau, kas būtų, jei jis tą tritaškį būtų prametęs. Nežinau, ar jis skristų su mumis į Kauną“, – pusiau rimtai, pusiau juokais kalbėjo Šaras.

A. Milaknis šiose rungtynėse pelnė 9 taškus – visus juos tritaškiais metimais, kurių pataikė 3 iš 4.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)