Rungtynių užkulisiuose tradiciškai nardė „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris kolektyvas su laidos vedėja Dalia Belickaite priešakyje, kuri arenoje sutiko ir šį sezoną NBA San Antonijo „Spurs“ klube užbaigusį buvusį žalgirietį Donatą Motiejūną ir jo fizinio rengimo trenerį Virginijų Mikalauską.

„Na, matote, treneriui buvau nupirkęs ne tik šį žalią šaliką, bet ir „Žalgirio“ marškinėlius – jų vis tiek nenešioja“, – juokėsi žaliu šaliku pasipuošęs D. Motiejūnas, žiūrėdamas į „Ryto“ šaliką apsijuosusį V. Mikalauską.

„Turiu daug kantrybės pabandyti palaužti trenerį. Kartu dirbame ir leidžiame kiekvieną dieną, malonu pasijuokti iš tokių dalykų. Treneris yra dirbęs Vilniuje, aš – užaugęs „Žalgirio“ sistemoje. Iš tikrųjų, smagu, kad randame skirtingus dalykus ir galime vienas kitą patraukti per dantį“, – apie socialiniame tinkle „Instagram“ viešinamus D. Motiejūno ir trenerio pokštus kalbėjo krepšininkas.

V.Mikalauskas ilgai nepasidavė D. Belickaitės įkalbinėjimams pakeisti „Ryto“ šaliką į „Žalgirio“, tačiau „Žalgiris TV“ laidų vedėjai pavyko rasti kompromisą.

„Žinote, kas yra svarbiausia – ištikimybė. Galima už kiekvieną komandą sirgti, bet svarbiausia – ištikimybė. Jeigu kitų metu finale nebus „Ryto“, pažadu būti su „Žalgirio“ šaliku. Tai mano vaikystės komanda ir ją gerbiu. Šiuolaikinis „Žalgiris“ demonstruoja puikų krepšinį Eurolygoje“, – teigė V. Mikalauskas.

Rungtynių didžiosios pertraukos metu įvyko ir „Žalgirio“ kūdikių ropojimo lenktynių finalas. Šįkart nugalėtojas kūdikis ir jo tėveliai iki lenktynių likus valandai sumanė pakeisti anksčiau naudotą taktiką.

„Pusfinalyje suveikė kiti žaisliukai, o prieš valandą iki finalo varžybų atradome viliojimo būdą. Namie labiausiai kamuolys sudomino, o dabar – tyrelė“, – kalbėjo nugalėtojo kūdikio tėvai.

„Žalgirio“ arenoje pirmąsias LKL finalo serijos rungtynes stebėjo ir visa „Kauno Žalgirio“ futbolo komanda.

„Puikios rungtynės. Man patinka krepšinis, – įspūdžiais dalijosi vienas komandos lyderių brazilas Joao Figueiredo. – Žaidžia mano komanda, todėl turiu ją palaikyti. Edgaras Ulanovas palaikė mus futbolo rungtynėse. Yra tik viena komanda. Atmosfera čia puiki. Brazilijoje karaliauja futbolas, tačiau krepšinio situacija darosi vis geresnė. Krepšinis turi vis daugiau sirgalių, bet atmosfera geresnė čia, Kaune.“

Naujausiame #TimeOutŽalgiris epizode išvysite ir mažąją „Žalgirio“ sirgalę Mėją, kuri antrose LKL pusfinalio serijos rungtynėse Panevėžyje laikė plakatą, skirtą treneriui Šarūnui Jasikevičiui, su užrašu „Šarai, pasilik“.

Mergaitė jau po rungtynių su „Rytu“ turėjo progą susitikti su pačiu Š.Jasikevičiumi ir net kartu sudalyvavo spaudos konferencijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)