„Aš laimingas, kad broliai atvyko į Lietuvą ir Prienų-Birštono „Vytautą“. Dabar aš jau turiu 10 žaidėjų“, – tiek angliškai žurnalistui Jeffui Goodmanui tepasakė V. Šeškus, JAV išgarsėjęs kaip krepšinio specialistas, nemokantis anglų kalbos, tačiau šia savo fraze pamėginęs paneigti iš anksto amerikiečių susikurtą stereotipą.

Netrukus iš tėčio estafetę perėmė sūnus Edvinas Šeškus, patikinęs, kad komanda nekantriai laukia pažinties su broliais Ballais ir žurnalistui pareiškęs, kad Virginijus yra griežtas, bet labai geras tėtis.

Sūnaus pokalbį su J. Goodmanu V. Šeškus palydėjo emocingu juoku.

Primename, kad broliai Ballai pirmąsias rungtynes Prienų komandos gretose turėtų žaisti sausio 9-ąją dieną, kai BBL lygoje „Vytautas“ surems ginklus su Minsko „Cmoki“.

Savo ruožtu broliai jau išbandė Prienų arenos krepšius ketvirtadienio vakarą, tačiau tai darė prižiūrimi tik savo tėvo LaVaro Ballo.

O kol V. Šeškus ESPN kalbėjo angliškai, L. Ballas jau pradėjo mokytis lietuvių kalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)