Tačiau bent sezono pradžia 44-erių strategui – ne rožėmis klota. Europos taurės turnyro starte „Siemens“ arenoje pralaimėta Stambulo „Bešiktaš“ klubui (87:91), o pirmame LKL grandų mūšyje sekmadienį neprilygta Kauno „Žalgiriui“ (70:79).

Šalies vicečempionų gretose šiemet žaidžia du Europos vicečempionai ir dar penki Lietuvos rinktinės kandidatai, bet M. Nicola iš šių pajėgių žaidėjų komandos sulipdyti kol kas dar nesugebėjo. Todėl sirgaliai jau ėmė viešai aptarinėti, kada truks „Lietuvos ryto“ vadovų kantrybė ir argentiniečiui bus parodytos durys.

Žaibiški trenerių atleidimai „Lietuvos ryte“ – toli gražu ne naujiena. Savo darbo Vilniuje neišdirbę nei sezono neteko serbas Vlade Djurovičius, slovėnai Tomo Mahoričius ir Zmago Sagadinas, kroatai Aleksandras Petrovičius ir Vladimiras Anzulovičius, vokietis Dirkas Bauermannas, žydas Sharonas Druckeris lietuviai Antanas Sireika, Darius Maskoliūnas ir Virginijus Šeškus.

Trumpiausiai iš visų specialistų Vilniuje dirbo D. Anzulovičius. Su klubu sudaręs sutartį 2010-ųjų vasarą, iš „Lietuvos ryto“ treneris buvo atleistas sezonui vos prasidėjus – spalio 8 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)