30-metis triskart „Formulės-1“ lenktynių čempionas „Air Canada Centre“ arenoje vykusį mačą stebėjo iš greta aikštelės esančios pirmosios žiūrovų eilės. Nors mačas tapo Kobe Bryanto atsisveikinimo su Torontu rungtynėmis, abejonių, kurią komandą palaiko britas, neturėjo kilti.

Lenktynininkas rungtynes stebėjo vilkėdamas „Raptors“ marškinėlius ir noriai pozavo kartu su Toronto klubo talismanu dinozauru.

„Kišame kojas teisėjams pirmoje eilėje per „Raptors“ ir „Lakers“ rungtynes“, – savo socialinio tinklo „Twitter“ profilyje antradienio rytą parašė pats L. Hamiltonas, savo akimis stebėjęs kanadiečių pergalę 102:93.

Šiuo metu L. Hamiltonas keliauja po JAV ir Kanados miestus, taip paminėdamas savo trečiąjį karjeroje ir antrąjį iš eilės „Formulės-1“ čempiono titulą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją