Su šypsena atskubėjęs prie Arvydo, jį vaizdo kamerų akivaizdoje apsikabino buvęs komandos draugas Joe Arlauckas, su kuriuo Lietuvos krepšinio legenda kartu žaidė „Real“ gretose.

„Kaip laikaisi, bičiuli?“, – juokdamasis A. Sabonio klausė lietuvių kilmės amerikietis, netrukus apsikabinęs milžiną ir draugiškai pakštelėjęs šiam į žandą.

„Laikausi puikiai, o kaip tu?“, – juokdamasis atsakė Sabas, tačiau J. Arlauckas ilgiau eteryje neužsibuvo.

„Pabaik šį savo interviu“, – kvatodamasis jis ištarė Eurolygos partnerės, Ispanijos „Movistar“ televizijos žurnalistei ir nužingsniavo į šalį.

El cariñoso saludo de dos mitos del @RMBaloncesto. Arlauckas y Sabonis ❤️ 🔝#Arlauckas #Sabonis #RealMadrid #GameOn pic.twitter.com/LaVwhWWY0p
— Planetacb (@planetacb) March 22, 2018

Nors „Žalgiris“ rungtynes Madride ir pralaimėjo (81:88), iš Ispanijos sostinės Kauno komanda turėjo grįžti ne pačios prasčiausios nuotaikos. Palankus rezultatas Tel Avive Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniams jau garantavo vietą geriausių turnyro komandų aštuntuke.

„Toks pasiekimas dėl pralaimėjimo tikrai nenublanksta. Nueisiu, išgersiu vieną alaus ir viskas bus gerai. Fantastiškas pasirodymas, sveikinimas fanams ir žaidėjams“, – situaciją pakomentavo Š. Jasikevičius.

Kartu su J. Arlaucku A. Sabonis 1995-ųjų pavasarį vienintelį kartą tapo Eurolygos čempionu.

Pastarąsias rungtynes Madride A. Sabonis stebėjo iš žiūrovų gretų, sėdėdamas visai greta „Žalgirio“ atsarginių suolo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)