Šių metų pradžioje į Prienų-Birštono „Vytauto“ komandą atvykusi amerikiečių Ballų šeima Lietuvoje sukėlė daug triukšmo, sulaukė labai daug dėmesio, tačiau į JAV išvyko neįgyvendinusi savo pažadų ir iš anksto deklaruotų tikslų.

Jau vėliau šeimos galva LaVaras už Atlanto inicijavo JBA lygos įkūrimą. Su savo suformuota jaunimo „rinktine“ amerikietis ir vėl nusprendė sugrįžti į Europą, kur keliavo po įvairias šalis ir žaidė kontrolinių rungtynių seriją su ne pačiomis pajėgiausiomis komandomis.

Taigi, rudenį Ballų kelyje ir vėl atsidūrė Lietuva, vizitas kurioje rodomas naujausioje „Ball In The Family“ serijoje.

Antrasis atvykimas į Lietuvą Ballams buvo dar nesėkmingesnis už pirmąjį – svečių komanda pralaimėjo tiek Jonavos, tiek Alytaus komandoms, o abu kartus dėmesio centre ne iš gerosios pusės atsidūrė LaMelo.

Jonavoje jis piktnaudžiavo veiksmais aikštėje, o rungtynės su „Dzūkija“ apskritai baigėsi skandalu – amerikietis susimušė su alytiškiu Mindaugu Sušinsku.

Naujausioje serialo laidoje LaVaras akivaizdžiai demonstruoja nepasitenkinimą savo jauniausios atžalos elgesiu ir kritikuoja jį taip aršiai, kaip pirmojo savo vizito Lietuvoje metu nedarė nė karto.

„Tu esi siaubingas, sūnau. Tau atrodo, kad tu esi geresnis, nei esi iš tikrųjų. Tu nesi lyderis, sūnau. Tu nesugebi susikaupti, tu rūpiniesi tik savo statistika, tu nepadedi kitiems atsidurti gerose pozicijose ir atakuoti, pats iš karto meti į krepšį vos gavęs kamuolį iš bet kokios distancijos. Aštuonios klaidos per pirmą kėlinį? Apie ką mes kalbame. Jeigu tu nori žaisti krepšinį, tu turi būti kitoks“, – net ir riebesniais žodeliais paįvairintą tiradą prie stalo pasisodinęs savo sūnų rėžė LaVaras.

Broliai Ballai atvyko į Kauną

Nors atrodė, kad LaMelo įsiklausė į tėvo pastabas ir mačą su „Dzūkija“ pradėjo sėkmingai, jo benefisą nutraukė įsiplieskusios muštynės, po kurių LaMelo su M. Sušinsku buvo išvyti iš aikštės. LaVaro reakcija ir vėl buvo itin impulsyvi, nors skirti besimušančių pusių į aikštę tėvas ir neišbėgo.

Dėl pralaimėjimo tėtušis nevyniodamas žodžių į vatą apkaltino nervų nesutramdžiusį savo sūnų, o šiam pylė pamokslą su keiksmažodžiais.

„Visus tuos metus, kai auginau tave, galvojau, kad eini išvien su manimi. Bet tau nusispjauti“, – karčiai priekaištavo LaVaras.

Skandalu vainikuoti Ballų šeimos nuotykiai Lietuvoje – jūsų dėmesiui paspaudus šią nuorodą.

Primename, kad LaVaro kantrybė baigėsi lapkričio pradžioje, kai savo 17-metį sūnų jis nusprendė sugrąžinti atgal į mokyklą Ohajo valstijoje, o JBA „rinktinės“ kelionę po Europos šalis – nutraukti.

„Mano jauniausias sūnus nusprendė baigti savo paskutiniuosius metus vidurinėje ir žais „Spire Prep“ komandoje. Jis gaus vidurinės diplomą ir padės savo naujai komandai. Didžiausias šou vidurinių mokyklų krepšinyje grįžta“, – tuomet aiškino LaVaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)