Kol kas neaišku kokio rimtumo traumą patyrė lietuvis ir ar ji nesutrukdys jam pasirodyti aikštėje artimiausių „Pacers“ rungtynių metu.

Kitą susitikimą Indianapolio komanda žais naktį iš sekmadienio į pirmadienį, kai į „Banker's Life Fieldhouse“ areną atvyks svečiai iš Čikagos – dvi pergales per pirmąsias šešerias rungtynes iškovoję „Bulls“ krepšininkai.

Sabonio trauma taptų tragišku smūgiu „Pacers“ priekinei linijai – prieš dvi dienas ESPN reporteris Adrianas Wojnarowski paskelbė, jog Domo komandos draugas Mylesas Turneris dėl čiurnos traumos turėtų praleisti dvi artimiausias savaites.

Jei jaunasis Sabas negalės padėti komandai, Indianapolio ekipos sudėtyje liks tik vienas sveikas aukštaūgis – lygos debiutantas iš Sakartvelo Goga Bitadze.

Per pirmąsias penkerias sezono rungtynes nuostabų žaidimą demonstravęs lietuvis jose vidutiniškai rinko po 21,8 taško, 11,4 atkovoto kamuolio ir 2,6 rezultatyvaus perdavimo. Negana to, aukštaūgis iš žaidimo vidutiniškai atakuoja 57, iš trijų taškų zonos – 43, o nuo baudų metimo linijos – 89 procentų taiklumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)