„Raketų“ vairininkui Stephenui Silasui nuojauta apie pergalę pasufleravo per rungtynių pertrauką, prieš kurią Danuelis House'as pataikė iš vidurio aikštės sulig sirena.

„Tai buvo ženklas, kad gali nutikti kažkas ypatingo. O mums dabar bet kuri pergalė yra ypatinga“, – sakė Teksaso ekipos treneris.

Tik paskutiniame ketvirtyje atitrūkusius šeimininkus į priekį vedė pirmą trigubą dublį per pastaruosius penkerius metus surinkęs Johnas Wallas. Įžaidėjas pelnė 19 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Savo ruožtu, „Raptors“ perėmė didžiausių NBA nelaimėlių etiketę. Kanadiečiai pralaimėjo devintą kartą iš eilės – tai dabar ilgiausia iš tebesitęsiančių nesėkmių serijų lygoje.

„Jeigu jau neketini gintis, verčiau jau įmestum daugiau nei 99 taškus“, – tūžmingai saviškių pasirodymą įvertino komandos lyderis Fredas VanVleetas, pats surinkęs 27 taškus.

„Rockets“: Jae'Seanas Tate'as 22, Sterlingas Brownas 20 (10 atk. kam.), Christianas Woodas ir Johnas Wallas – po 19;

„Raptors“: Fredas VanVleetas 27, Pascalis Siakamas 21 (10 atk. kam.), Normanas Powellas 19 (1/8 tritaškiai), Kyle'as Lowry 17 (8 rez. perd.).


Kitų rungtynių rezultatai:

Klivlando „Cavaliers“ – Sakramento „Kings“ 105:119

Minesotos „Timberwolves“ – Oklahomos „Thunder“ 103:112

San Antonijaus „Spurs“ – Šarlotės „Hornets“ 97:100

Čikagos „Bulls“ – Jutos „Jazz“ 95:120

Los Andželo „Clippers“ – Atlantos „Hawks“ 119:110

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)