Dalaso komanda nė karto nepirmavo rungtynėse, o aikštėje savo sąlygas diktavę aikštės šeimininkai nuo antrojo kėlinio ėmė didinti savo persvarą. Didžiausias skirtumas tarp komandų trečiajame kėlinyje buvo 25 taškai.


Nugalėtojų ekipoje Stephenas Curry neišsiskyrė rezultatyvumu, tačiau iš jo sėkmingai estafetę perėmė Klay Thompsonas, kuris iš viso pelnė 32 taškus. Gynėjas pataikė 8 iš 16 tritaškių.


10 ir daugiau taškų „Warriors“ komandoje pelnė 6 žaidėjai.

Savo ruožtu „Mavericks“ žvaigždė Luka Dončičius surinko 28 taškus, tačiau pataikė vos 3 tolimus metimus iš 13.


NBA finale „Warriors“ susigrums su Bostono „Celtics“ ir Majamio „Heat“ poros nugalėtojais. Šiuo metu serijoje iki 4 pergalių pirmauja Bostono ekipa 3-2.

„Warriors“ dėl traumų virtinės nepavyko 2020 ir 2021 metais prasibrauti į NBA finalą, tačiau dabar jie vėl grįžo į kovą dėl svarbiausio trofėjaus.

„Warriors“ yra pirmoji komanda nuo Michaelo Jordano vedamos Čikagos „Bulls“, kuriai pavyko per 8 sezonus patekti į šešis NBA finalus.


Mavericks“: Luka Dončičius 28, Spenceris Dinwiddie 26, Dorianas Finney-Smithas 13, Jalenas Brunsonas 10.

Warriors“: Klay Thompsonas 32, Andrew Wigginsas 18 (10 atk.k.), Draymondas Greenas 17, Jordanas Poole'as 16, Stephenas Curry 15, Kevinas Looney 10 (18 atk.k.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją