NBA Rytų konferencijos lyderė „Bucks“ buvo laikoma šios dvikovos favorite – Orlando klubas į atkrintamąsias žengė užimdamas 8-ą vietą.

„Bucks“ pirmavo tik pirmojo kėlinio pradžioje, kai po sėkmingų G. Antetokounmpo reidų išsiveržė į priekį 8:2, tačiau tuomet Milvokio ekipa sustojo, o „Magic“ surengė spurtą net 18:2.

Iniciatyvą į savo rankas perėmusi Orlando komanda įpusėjus dvikovai turėjo 10 taškų persvarą (62:52), o po trijų kėlinių pirmavo 92:79.

Paskutinį ketvirtį Milvokio ekipos krepšininkai pakilo į šturmą, bet varžovai greitai jį numalšino ir pelnytai mėgavosi pergale.

„Bucks“ komandoje nesulaikomas buvo G. Antetokounmpo. Graiko sąskaitoje 31 taškas, 17 atkovotų kamuolių ir 7 rezultatyvūs perdavimai.

Tačiau šįkart rankas į viršų kėlė varžovų lyderis Nikola Vučevičius. Juodkalnietis nugalėtojams per 36 min. pelnė 35 taškus ir atkovojo 14 kamuolių.

Magic“: Nikola Vučevičius 35 (14 atk.k.), Terrence'as Rossas 18, Gary Clarkas ir Markelle Fultzas po 15, Jamesas Ennisas III 11.

Bucks“: Giannis Antetokounmpo 31 (17 atk.k.), George'as Hillas 16, Ericas Bledsoe 15, Khrisas Middletonas 14.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)