Kaip ir pernai, lietuvis varžysis „Įgūdžių iššūkio“ konkurse, jo varžovais bus Luka Dončičius, Chrisas Paulas, Nikola Vučevičius, Julius Randle‘as ir Robertas Covingtonas.

Tąkart į finalą patekęs D. Sabonis jame nusileido Majamio „Heat“ vidurio puolėjui Bamui Adebayo, kuris tapo naujuoju čempionu.


Tritaškių konkurse jėgas išmėgins Stephenas Curry, Donovonas Mitchellas, Jaysonas Tatumas, Jaylenas Brownas, Devinas Bookeris bei Zachas LaVine‘as.


Šiemet dėjimų konkurse varžysis tik trys, o ne kaip įprasta, keturi krepšininkai. Tai vienintelis renginys, kuriame neišvysime atstovų iš „Visų žvaigždžių“ ekipų.

Tai – Niujorko „Knicks“ krašto puolėjas Obi Toppinas, „Blazers“ atakuojantis gynėjas Anfernee Simmonsas bei „Pacers“ gynėjas Cassiusas Stanley.


Kvietimų į dėjimų konkursą šiemet atsisakė Zionas Williamsonas, Jaylenas Brownas, Milesas Bridgesas bei Anthony Edwardsas.

„Visų žvaigždžių“ savaitgalyje dalyvaus tik 18-os komandų atstovai, dėl pandemijos šiemet nevyks „Kylančių žvaigždžių“ rungtynės.


Šiemet D. Sabonis kasmetinėje šventėje pakeis traumą vis dar besigydantį Keviną Durantą.

Lietuviui tai bus antras karjeroje „Visų žvaigždžių“ savaitgalis iš eilės. Dalyvavimas NBA šventėje papildys Domanto kišenes: pagal dabartinę sutartį su „Pacers“ patekimas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes jo metinį uždarbį padidins nuo 18,5 iki 19,8 mln. JAV dolerių.

Informuojama, kad K. Durantas iki renginio Atlantoje nesuspės išsigydyti kairiosios pakinklinės sausgyslės traumos.

„Visų žvaigždžių“ šventė kovo 7-ąją vyks Atlantoje.

D. Sabonis šiame NBA čempionate vidutiniškai pelno po 21,5 taško, atkovoja po 11,7 kamuolio ir atlieka po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)