„Manau, kad tai nelogiška. Aš trejose rungtynėse gavau smūgius į smakrą, veidą ir teisėjai skyrė normalią pražangą.

Kai aš pamėginau žaisti panašiai, darydamas verpstę užkliudžiau varžovo veidą lygiai tokiu pačiu veiksmu, gavau nesportinę pražangą. Nesuprantu, ką jie mato ir kokius sprendimus priima. Tiesiog norime nuoseklumo“, – kalbėjo D. Sabonis.

Dukart NBA „Visų žvaigždžių“ dalyvis ir šįmet Įgūdžio konkurso nugalėtojas dvikovoje su „Nets“ trečiadienį pelnė 18 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų, tačiau „Pacers“ turėjo pripažinti varžovų pranašumą 115:124.

„Mums nepavyko sustabdyti varžovų. Jamesas Hardenas darė tai, ką jis įprastai ir daro. Mėginome prieš jį gintis visais įmanomais būdais. Jis tiesiog mus plėšė. O jei varžovų ataką pavykdavo sustabdyti, nesugebėdavome atkovoti kamuolio. Tai darė mus pažeidžiamus“, – sakė D. Sabonis.

Lietuvos rinktinės puolėjas pirmajame kėlinyje įsibėgėjo ir padėjo „Pacers“ susikrauti 15 taškų persvarą, tačiau tuomet jis buvo sustabdytas. O estafetę perėmė J. Hardenas, kuris nugalėtojams taip pat pelnė trigubą dublį – 40 taškų, 15 rezultatyvių perdavimų ir 10 atkovotų kamuolių.

„Po pirmojo kėlinio niekas nepasikeitė varžovų gynyboje, tiesiog nebuvau situacijoje, kai galėjau atakuoti krepšį. Stengiausi surasti komandos draugus ir priimti teisingus sprendimus“, – kalbėjo D. Sabonis.

Indianos komanda NBA Rytų konferencijoje su 17 pergalių ir 22 pralaimėjimais rikiuojasi 10-oje vietoje. Per paskutines 10 rungtynių „Pacers“ pralaimėjo 8 kartus. Tai kol kas ne toks žaidimas, kuris leistų D. Sabonio atstovaujamai ekipai prasibrauti į NBA atkrintamąsias varžybas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)