„Pelicans“ oficialiai paskelbė, kad 208 cm 21-erių metų aukštaūgis visiškai pasveiko ir gali treniruotis bei rungtyniauti be jokių apribojimų.

Taigi, ilgai krepšinio nežaidęs puolėjas, sveriantis beveik 130 kg, gali pamažu pradėti ruoštis savo sugrįžimui ant NBA lygos parketo, kur iki šiol jį itin dažnai persekiojo traumos.

Kol kas per savo profesionalo karjerą Z. Williamsonas sužaidė tik 85 rungtynes iš galimų 236, kuriose dalyvavo Naujojo Orleano ekipa.

Dabartinė Z. Williamsono sutartis su „Pelicans“ galioja iki kitos vasaros, tačiau jau šio tarpsezonio metu klubas jam gali pasiūlyti maksimalų 5 metų trukmės 186 mln. JAV dolerių vertės kontraktą, kurį pats krepšininkas „pasirašytų su malonumu.“

Primename, kad „Pelicans“ ir be savo ryškiausios žvaigždės įveikė NBA „įkrintamųjų“ varžybų barjerą, o Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje Jonas Valančiūnas su kompanija gerokai patampė nervus reguliariojo sezono laimėtojai Finikso „Suns“ ekipai, kuriai po atkaklios kovos nusileido 2-4.

Aukštaūgis tikino, kad stebėti savo komandos žaidimą iš šalies ir negalėti jai padėti buvo „itin sudėtinga“.

Z. Williamsonas 2019-ųjų NBA naujokų biržoje buvo pakviestas 1-uoju šaukimu.

Pirmame savo sezone krepšininkas vidutiniškai per rungtynes pelnė po 22,5, o antrame – po 27 taškus. Tiesa, per abu pirmuosius sezonus puolėjas iš rikiuotės dažnai krisdavo dėl traumų, o šį sezoną, kaip jau minėta, apskritai praleido.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją