Apie tai užsiminė buvęs „grizlių“ viceprezidentas krepšinio operacijoms Johnas Hollingeris, dabar dirbantis „The Athletic“ NBA apžvalgininku.

„Jeigu jūsų vardas prasideda raidėmis „Mar“, o baigiasi „o“, veikiausiai iki gruodžio 22 d. jūsų neliks šioje komandoje“, – socialiniame tinkle prognozavo J. Hollingeris.

„Grizzlies“ privalo apkarpyti savo sudėtį, kadangi dabar turi net 20 žaidėjų. Po trijų savaičių startuosiančiame reguliariajame sezone komandos galės turėti daugiausia 15 krepšininkų bei dar du papildomus su vadinamais dvipusiais kontraktais.

M. Hezonja tik šį mėnesį per trišalius NBA mainus persikėlė į Memfį iš Portlando „Trail Blazers“. Praėjusiame sezone 25-erių puolėjas fiksavo 4,8 taško rezultatyvumo vidurkį. NBA lygoje jis žaidžia nuo 2015-ųjų.

Jo bendraamžis M. Guduričius pernai debiutavo pajėgiausioje planetos lygoje. „Grizzlies“ sudėtyje puolėjas tenkinosi 3,9 taško ir 1,7 atkovoto kamuolio statistika.

Taip pat skelbiama, jog Šarlotės „Hornets“ atleistas prancūzas Nicolas Batumas tęs karjerą Los Andželo „Clippers“ ekipoje.

31-erių puolėją pastaraisiais metais kankino traumos, dėl kurių praėjusiame sezone jis ant parketo pasirodė tik 22 kartus.

Ilgamečio Prancūzijos rinktinės žaidėjo statistika buvo prasčiausia per 12 metų trunkančią karjerą NBA: 3,6 taško, 4,5 atkovoto kamuolio ir 3 rezultatyvūs perdavimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)