Naktį iš penktadienio į šeštadienį Orlande vykusiose rungtynėse „Grizliai“ vietos „Magic“ klubui (3/6) priešinosi tris kėlinius, bet pakutiniame buvo tiesiog sudraskyti į skutelius – 86:118 (15:27, 33:24, 30:33, 8:34).

Po trijų ketvirčių komandas teskyrė šeši taškai – 78:84, tačiau tuomet žvėriškos gynybos režimą įjungę šeimininkai spurtavo net 5:34 ir sutriuškino savo varžovus, kuriuos nuo klubo antirekordo išgelbėjo tik paskutinėmis sekundėmis pataikytas Solomono Hillo tritaškis, leidęs per lemiamą ketvirtį sukrapšyti 8 taškus.

Tiesa, net 26 taškų skirtumu pralaimėtas ketvirtas kėlinys vis tiek nuguls į gėdingiausius Memfio ekipos istorijos puslapius.

Jonas Valančiūnas aikštėje iš viso praleido 22 minutes ir buvo per plauką nuo dvigubo dublio – 15 taškų (4/7 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 1/1 bauda) ir 9 atkovoti kamuoliai. Visus savo taškus lietuvis, suklydęs 4 kartus, surinko per pirmus du kėlinius, o po didžiosios pertraukos nebepridėjo nė vieno.

Nepaisant to, JV buvo rezultatyviausas žaidėjas svečių gretose. Jarenas Jacksonas įmetė 14, o Brandonas Clarke'as – 13 taškų.

„Magic“ į priekį vedė: Nikola Vučevičius 23 (16 atk. kam., 6 rez. perd.), Jonathanas Isaacas 22 (4 blokai), Evanas Fournier 19, Aaronas Gordonas 17, D. J. Augustinas 13 taškų.

„Grizliai“, kurie Vakaruose lenkia tik dvi komandas – „Golden State Warriors“ (2/7) ir Naujojo Orleano „Pelicans“ (1/7) – galės reabilituotis jau artėjančią naktį, kai namuose priims Dalaso „Mavericks“ pajėgas (5/3) su Luka Dončičiumi ir Kristapu Porzingiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)