Svečiai iš Indianapolio savo dominavimą pradėjo nuo pat susitikimo pradžios. Net 73 procentų taiklumu iš žaidimo pirmame kėlinuke atakavę „Pacers“ žaibiškai susikrovė dviženklį pranašumą, iki ketvirčio pabaigos pasiekusį 24 taškų ribą.

Prie galingos svečių komandos rungtynių pradžios svariai prisidėjo ir antrąsias rungtynes iš eilės starto penkete pradėjęs Domantas Sabonis. Vidurio puolėjas jau pirmame kėlinuke surinko 10 taškų ir 5 atkovotus kamuolius, o rezultatyviau už jį rungtyniavo tik visus penkis metimus pataikęs Bojanas Bogdanovičius.

Po ilgosios pertraukos „Cavaliers“ sugebėjo pakelti puolimo intensyvumo lygį ir trečiąjį kėlinį pradėjo pataikydami 6 iš 7 pirmųjų savo metimų. Šeimininkų entuziazmą prigesino sezono rezultatyvumo rekordą pakartojęs Indianos klubo krašto puolėjas Thaddeusas Youngas, pataikęs tris tritaškius iš eilės.

Ketvirto kėlinio pradžioje Klivlando komanda po labai ilgos pertraukos sumažino atsilikimą iki vienženklio skirtumo, o artėjant susitikimo pabaigai ekipas skyrė tik penki taškai – 110:115. Visgi tuomet iniciatyvos ėmėsi tritaškį pataikęs Victoras Oladipo, o dar vienas taiklus Youngo metimas įtvirtino pelnytą „Pacers“ pergalę.

Trečiame susitikime iš eilės daugiau nei pusvalandį aikštėje praleidęs Sabonis viso sužaidė 34 minutes, per kurias surinko 15 taškų (7/13 met., 0/1 trit., 1/2 baud.), 9 atkovotus kamuolius, 4 rezultatyvius perdavimus ir 3 perimtus kamuolius. Lietuvis neprarado nė vieno kamuolio ir tik kartą pažeidė taisykles.

Klivlando ekipai tai buvo jau dešimtoji iš eilės patirta nesėkmė. Pastarąjį kartą „Cavaliers“ pergalę šventė gruodžio 18-ą dieną, kai „Banker‘s Life Fieldhouse“ arenoje įveikė šios nakties varžovus „Pacers“. Komandos situaciją dar labiau apsunkino pirmame kėlinyje Larry Nance‘o patirta kelio trauma.

„Cavaliers“: Jordanas Clarksonas 26 (11/20 met., 3 per. kam.), Alecas Burksas 19 (7/9 met., 3/3 trit.), Čedi Osmanas ir Tristanas Thompsonas (13 atk. kam., 5 rez. perd.) po 15, Collinas Sextonas 14, Cameronas Payne‘as 10 taškų.

„Pacers“: Thaddeusas Youngas 26 (11/14 met., 3/3 trit.), Bojanas Bogdanovičius 23, Victoras Oladipo 17, Domantas Sabonis 15, Cory Josephas 11 taškų.

Po pergalės „Pacers“ ekipa neturės laisvos dienos – jau šiąnakt Indianos krepšininkai Bostone susitiks su vietos „Celtics“.