„Jazz“ klubo pranešime minimas vienas „žodinis ginčas“, įvykęs trečiadienį vakare per antrąsias „Jazz“ ir „Grizzlies“ atkrintamųjų rungtynes.

Žvaigždės tėvas Tee Morantas ESPN portalui teigė, jog buvo trys atskiri incidentai su „Jazz“ sirgaliais pridurdamas, jog arenos apsauga greitai reagavo į situaciją.

„Aš žinau, kas yra šaipymasis. Bet tai net ne šaipymasis, o visiška nepagarba. Toli buvo peržengtos bet kokios tolerancijos ribos“, – teigė Tee Morantas.

Ketvirtadienį į situaciją reagavo ir Ja Morantas, „Twitteryje“ teigęs, kad jo šeima turėtų turėti galimybę palaikyti jį ir jo draugus nesulaukdama iš oponentų sirgalių netinkamų žodžių.

Tee Morantas teigė, kad vienas sirgalių laidė seksualinio pobūdžio replikas jo žmonai Jamie. Tee pradėjo konfliktuoti su juo, kol galiausiai apsauga išvedė iš arenos „Jazz“ gerbėją.

Jį stebino tai, kad aplink sėdėję „Jazz“ sirgaliai linksminosi klausydami įžeidžiančių pokalbių. Ja Moranto tėvas liko sukrėstas dėl to, jog vienas gerbėjų, kuris buvo išmestas iš arenos, nepadorias frazes laidė sėdėdamas greta savo jaunos dukros.

„Jazz“ pranešime teigiama, kad klubas netoleruoja įžeidžiančio nepagarbaus elgesio, atlikus tyrimą trims „Jazz“ gerbėjams neribotą laiką uždrausta lankytis komandos rungtynėse.

Pats Tee Morantas liko patenkintas arenos apsaugos darbu, po incidentų jis toliau galėjo dėmesį telkti į įvykius ant parketo, be to, su kai kuriais greta sėdėjusiais „Jazz“ fanais apsikeitė keliomis smagiomis frazėmis.

Vienas „Jazz“ sirgalių linkėjo grįžti į Solt Leik Sitį kitą trečiadienį, kai vyks penktosios serijos rungtynės, Tee atsakė: „Žinok, grįšiu, pirmausime 3-1 ir čia uždarysime seriją“.

Trečiosios serijos rungtynės vyks Memfyje šeštadienio naktį, ketvirtosios – pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)