A. Davisas susižeidė ketvirtųjų serijos rungtynių ketvirtajame kėlinyje, tačiau žaisti nenustojo. Kairės kojos čiurnos traumą patyręs vidurio puolėjas kovojo su skausmu ir padėjo savo klubui serijoje iki keturių pergalių atitrūkti 3-1.

„Lakers“ sprendimą dėl aukštaūgio dalyvavimo penktajame mače priims tik prieš rungtynes, tačiau komandos vairininkas Frankas Vogelis pareiškė, kad 27-erių atletas turėtų būti pasiruošęs.

Strategas pridūrė, kad į aikštę veikiausiai išbėgti galės ir kirkšnį susižeidęs L. Jamesas.

„Anthony ir LeBronas jaučia skausmus, tačiau jiems yra paskirtas gydymas. Jie ruošiasi rungtyniauti“, – žiniasklaidai sakė F. Vogelis.

A. Davisas šį sezoną per rungtynes vidutiniškai renka po 26,6 taško, 9,4 atkovoto kamuolio ir 3,3 rezultatyvaus perdavimo, o 35-erių L. Jamesas – po 25,4 taško, 8,2 atkovoto kamuolio ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Los Andželo ekipai iki NBA čempionės titulo liko iškovoti penkias pergales. Penktasis ir galimai paskutinis mačas su „Nuggets“ bus žaidžiamas naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

Vakarų konferencijos laimėtojai finale žais su Majamio „Heat“ arba Bostono „Celtics“. „Heat“ Rytų konferencijos finalo serijoje pirmauja 3-2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)