„Jis šiuo metu yra vienas NBA veidų. Tiek daug žmonių per tokį trumpą laiką tapo jo gerbėjais“, – sako „Mavericks“ gerbėjas ir „NBC 5“ televizijos sporto prodiuseris Viktoras Nguyenas.

Milijonai sirgalių žino jo vardą, džiaugiasi juo ir... dalis jų šiuo vardu pavadina savo vaikus.

Pranešama, kad nuo tada kai į Dalasą atvyko L. Dončičius, „Luka“ vardo populiarumas išaugo daugiau nei 400 proc.

„NBC“ televizija paklausė krepšininko, ką jis mano apie tai, kad kai kurie teksasiečiai savo vaikams duoda „Luka“ vardą.

„Tai visai kas kita, nei tiesiog išvysti marškinėlius su savo vardu. Tai tikrai netikėta ir labai ypatinga. Viena yra marškinėliai, o vardas – visam gyvenimui. Turiu visiems pasakyti „ačiū“. Daugiau nežinau ką pridurti, bet man tai yra ypatingas dalykas“, – teigė L. Dončičius.

Jau minėtas Victoras Nguyenas ir jo žmona Daisy mano, kad vasarį gimusiam sūnui Maximilianui Luka Nguyenui buvo geras sprendimas duoti tokį vardą.

„Ne iškart atsakė „taip“. Turėjau su tuo truputį padirbėti ir įtikinti žmoną. Buvo keli mėnesiai įkalbinėjimo, kai sužinojome, kad laukiame berniuko.

Manau, per tą laiką pavyko ją įtikinti ir davėme sūnui antrą vardą. Tai tam tikras kompromisas“, – pasakoja vyras.

„Mes pranešėme ir papasakojome uošvienei apie antrą vardą, o jos pirmasis klausimas buvo ar jis geras žaidėjas? Kai mes pasakėme „taip“, ji atsakė – gerai, tai tinka“, – pasakoja „Mavericks“ aistruolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)