„Namuose turiu kampelį su sporto inventoriumi ir bokso kriauše, taigi, pasistengiau patobulinti savo įgūdžius. Myliu boksą, taip pat ir mišrius kovos menus. Nežinau, ar turiu jiems talento, turbūt nebūčiau geras kovotojas. Bet jei turėčiau kitokį kūno sudėjimą, norėčiau tuo užsiimti“, – sakė Dalaso „Mavericks“ klubo aukštaūgis.

Savo vaikystės herojumi jis nurodo sunkiasvorių pasaulio čempioną Mike'ą Tysoną, bet turi ir kitą pavyzdį – gerokai artimesnį.

K. Porzingio pirmtakas Latvijos rinktinėje Kasparas Kambala vienodai garsus tiek dėl savo pasiekimų krepšinio aikštėse, tiek dėl mažiau pavykusių bandymų sužibėti profesionaliame bokso ringe.

Tuo metu pats K. Porzingis pernai gegužę nuskambėjo dėl muštynių gimtosios Liepojos bare, per kurias jam buvo prakirsta kakta, suplėšyti marškinėliai.

Sunkią kelio raiščių traumą išsigydžiusiam latviui šiuo metu – nebe barai galvoje.

„Kai NBA sezonas buvo sustabdytas, nė nenutuokiau, kaip stipriai tai mus paveiks. Bet savo karjeroje jau turėjau sunkių periodų. Suvokiu, kad ir dabar – ne pasaulio pabaiga. Užsidariau tarp keturių sienų, tačiau jos manęs nesulaikė – psichologiškai aš toliau judu į priekį“, – patikino K. Porzingis.

Jis taip pat pasidalino mintimis apie tai, kaip dorotis su koronaviruso pandemija sekasi jo tėvynei ir Ispanijai, kurioje prasidėjo kelias į krepšinio aukštumas.

„Aš gerai nesuprantu, kas dedasi Ispanijoje. Padėtis ten sunki. O Latvijoje – visai nebloga. Kasdien paskambinu ir klausiu savo tėvų, ar jie sveiki ir saugūs. Tikiuosi, netrukus galėsime pasimatyti“, – vylėsi 24-erių 221 cm ūgio puolėjas.

Šiame NBA sezone Lukos Dončičiaus bendraklubis per rungtynes vidutiniškai rinko po 19,2 taško, 9,5 atkovoto kamuolio, 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir 2,1 bloko.

Primename, kad NBA pirmenybės dėl koronaviruso neapibrėžtam laikotarpiui buvo sustabdytos kovo 11 d. diagnozavus infekciją Jutos „Jazz“ aukštaūgiui Rudy Gobertui, daugelis komandų saviizoliavosi dviem savaitėms.

JAV šiuo metu yra smarkiausiai nuo COVID-19 pandemijos kenčianti šalis, dėl viruso čia mirė daugiau nei trys tūkstančiai žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)