Laisvuoju agentu tapusiam vidurio tokį patį pasiūlymą buvo pateikusi Indianos „Pacers“ komanda ir vidurio puolėjas buvo linkęs jį priimti, tačiau „Suns“ sulygino pasiūlymą ir neleido sandoriui įvykti.

„Suns“ komandoje be D. Aytono dar lieka dvi pagrindinės žvaigždės Devinas Bookeris ir Chrisas Paulas. Šis trio per reguliarųjį sezoną iškovojo klubui rekordines 64 pergales ir 2021 metais pasiekė NBA finalą.

D. Aytonas 2018 metų NBA naujokų biržoje buvo pakviestas pirmuoju šaukimu.

211 cm ūgio vidurio puolėjas praėjusį sezoną vidutiniškai per rungtynes pelnė 17,2 taško ir atkovojo 10,2 kamuolio. Jis dvitaškius metė 63,4 proc. taiklumu, o tritaškius – 36,8 proc.

„Suns“ ėjimas sugriovė „Pacers“ planus – Indianos komanda tikėjosi, kad D. Aytonas bus kertinė dėlionės dalis daug žadančiame komandos branduolyje kartu su 22-ejų metų įžaidėju Tyrese'u Haliburtonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją