Pinigai bus skirti medicininei įrangai įsigyti, kuri leistų padėti daugiau koronavirusu užsikrėtusių žmonių. M. Belinelli pirmuosius savo profesionalios karjeros metus praleido Bolonijos komandose „Virtus“ ir „Fortitudo“ (iki 2007 metų).

Tuomet pasirašė kontraktą su „Golden State Warriors“ ir pradėjo karjeros etapą NBA.

Bolonija yra Šiaurės Italijoje, regione, labiausiai pažeistame pandemijos. Italija yra antras didžiausias koronaviruso židinys po Kinijos. Kovo 17 dienos duomenimis Italijoje užfiksuotos 2503 mirtys ir 31506 teigiami ligos testai.

„Nuo koronaviruso protrūkio nuolat bendrauju su savo šeima ir draugais Italijoje, – kalbėjo M. Belinelli. – Mano tėvas buvo chirurgas ir daug metų dirbo „Maggiore“ ligoninėje. Žinau, kiek daug tokie žmonės dirba, o šiuo metu tai dar svarbiau.

Padedu, kiek galiu, būdamas toli, ir tikiuosi, kad galėsiu greitai grįžti į Boloniją. Ačiū visiems žmonėms, kurie darbuojasi kovoje su pandemija pirmose fronto linijose. Niekada taip nesididžiavau būdamas italu“.


M. Belinelli žaidžia savo 12-ą sezoną NBA. Per šį laiką jis vilkėjo „Golden State Warriors“, Toronto „Raptors“, Čikagos „Bulls“, Sakramento „Kings“, Šarlotės „Hornets“, Atlantos „Hawks“, Filadelfijos „76ers“ ir San Antonijaus „Spurs“ marškinėlius.

2019-2020 metų sezoną 33 metų italas vidutiniškai per rungtynes pelno 5,8 taško, atkovoja 1,7 kamuolio ir atlieka 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Dėl koronaviruso NBA sustabdė sezoną po to, kai teigiamas ligos testas buvo nustatytas Jutos „Jazz“ vidurio puolėjui Rudy Gobertui. Vėliau užsikrėtė pastarojo komandos draugas Donavanas Mitchellas.

Antradienį paaiškėjo, kad koronaviruso neišvengė keturi Bruklino „Nets“ žaidėjai, tarp kurių yra ir šį sezoną nerungtyniaujantis 31-erių Kevinas Durantas.

Iš pradžių mėnesio pertrauką paskelbusi NBA vadovybė vėliau pranešė, kad geriausiu atveju pirmenybės gali būti atnaujintos vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)