L. Dončičius ir K. Irvingas tapo pirmaisiais „Mavericks“ žaidėjais istorijoje, per vienas rungtynes pelniusiais mažiausiai po 40 taškų. Per visą NBA istoriją tai padaryti pavyko penkiems žaidėjų duetams.

L. Dončičius per 40 min. pelnė 42 taškus (7/13 tritaškių), atliko 12 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 4 kamuolius. K. Irvingas per 42 min. pelnė 40 taškų (6/8 tritaškiai), atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 4 kamuolius.

Savo ruožtu kitoje barikadų pusėje išsiskyrė trys žaidėjai: Joelis Embiidas (35 taškai), Tyrese'as Macey (29) ir Jamesas Hardenas (27).

„Luka buvo pasiruošęs vakarėliui, – kalbėjo K. Irvingas. – Ir aš buvau pasiruošęs. Tai buvo vienos iš tų rungtynių, kuriose mes parodėme viską, ką galime. Džiaugiuosi, kad pavyko darbą paversti geru rezultatu aikštėje.“

Abu „Mavericks“ lyderiai per pirmąsias 102 sekundes trečiajame kėlinyje pelnė 10 taškų ir pradėjo aikštės šeimininkų spurtą 20:4. Tai padėjo Dalaso ekipai susikrauti solidžią persvarą, kuri prieš paskutinį ketvirtį siekė 25 taškus.

„Žaisti buvo sunko, kai „Mavericks“ turėjo vieną krepšinio burtininką – Luką. Dabar tokių jie turi du. Jie mus šiandien sudraskė“, – kalbėjo „76ers“ puolėjas Tobias Harrisas.

Tai buvo antroji Dalaso ekipos pergalė per paskutines 6 rungtynes po to, kai iš Bruklino „Nets“ atvyko K. Irvingas. Šiose rungtynės „Mavericks“ pataikė 25 tritaškius iš 48 (52 proc.) ir pasiekė šio sezono rekordą.

Kitose rungtynėse sekmadienį „Mavericks“ namie žais su Finikso „Suns“ komanda. Čia pirmą kartą K. Irvingas susitiks su buvusiu komandos draugu Brukline Kevinu Durantu.

Kitų rungtynių rezultatai:

Vašingtono „Wizards“ – Toronto „Raptors“ 119:108

San Antonijaus „Spurs“ – Indianos „Pacers“ 110:99

„Golden State Warriors“ – Los Andželo „Clippers“ 115:91

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją