Praėjusią naktį T. Haliburtonas atliko net 15 rezultatyvių perdavimų, o jo pastangų dėka „Pacers“ 118:104 pranoko Toronto „Raptors“ ir Rytų konferencijoje pakilo į šeštąją vietą. Indianos klubas šiuo metu savo sąskaitoje turi 6 pergales ir 6 pralaimėjimus, o karjeros krepšinį žaidžiantis T. Haliburtonas be perdavimų dar renka ir po 20,5 taško bei 4,8 atkovoto kamuolio.

Vos 22-ejų atakų organizatorius šiuo metu yra 14-as naudingiausias NBA krepšininkas, todėl daugybė sirgalių jau yra įsitikinę – šį sezoną atletas bus renkamas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes.


T. Haliburtonas į Indianapolį atvyko šių metų vasarį. „Kings“ jį kartu su Buddy Hieldu ir Tristanu Thompsonu atidavė mainais už Domantą Sabonį, Jeremy Lambą, Justiną Holiday ir 2023 metų naujokų biržos antrojo rato šaukimą.

Socialiniuose tinkluose T. Haliburtono žaidimu besižavintys sirgaliai įsitikinę: „iškeisti jį į Sabonį turi būti laikoma nusikaltimu“.


D. Sabonis, nors ir yra vienas „Kings“ lyderių, šį sezoną demonstruoja kuklesnius statistinius rodiklius nei pastaruosius tris sezonus: vidurio puolėjas per susitikimą vidutiniškai įmeta po 17,2 taško, atkovoja po 10,4 kamuolio ir atlieka po 6,1 rezultatyvaus perdavimo.

Sirgaliams socialiniuose tinkluose ypatingai kliūva suprastėjęs lietuvio taiklumas: aukštaūgis šį sezoną yra pataikęs viso labo 1 tolimą metimą iš 12 (8,3 proc. taiklumas).


Palyginimui, 2021-2022 metų sezone aukštaūgis pataikė 52 tritaškius iš 162 (32,1 proc. taiklumas).

„Kings“ su 5 pergalėmis ir 6 pralaimėjimais Vakarų konferencijoje užima dešimtąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją