Jose čempionų titulą ginantys vietos „Golden State Warriors“ pateisino savo vardą ir 127:100 (26:33, 41:23, 43:24, 17:20) sutriuškino Los Andželo „Lakers“ klubą bei išlygino rezultatą – 1:1.

Svečiai laimėjo pirmąjį kėlinį ir pirmavo antrojo pradžioje (28:35), tačiau tuomet savo koncertą pradėjo Klay'us Thompsonas ir „Kariai“ perėmė mačo kontrolę į savo rankas – 67:56.

Po didžiosios pertraukos šeimininkai vis labiau toliau ir prieš paskutinį ketvirtį buvo priekyje jau 30 taškų skirtumu – 110:80, tad likusios 12 minučių tebebuvo tik formalumas.

Net 21 tritaškį iš 42 bandymų įskraidinusių „Warriors“ gretose labiausiai pasižymėjo K. Thompsonas su 30 taškų (8/11 tritaškiai).

Stephenas Curry pridėjo 20 taškų ir 12 rezultatyvių perdavimų, o Draymondas Greenas – 11 taškų, 11 atkovotų ir 9 rezultatyvius perdavimus.

„Lakers“ komandai LeBronas Jamesas surinko 23, o Rui Hachimura – 21 tašką.

Dabar serija trečiam ir ketvirtam susitikimams keliasi į Los Andželą.

Kitą Vakarų konferencijos pusfinalio porą sudaro Denverio „Nuggets“ ir Finikso „Suns“ (ten kol kas – 2-0).


Tuo metu visišką fiasko šių metų atkrintamosiose patyręs Milvoko „Bucks“ klubas atleido vyriausiąjį trenerį Mike'ą Budenholzerį.

Užpernai pirmą kartą po 50 metų pertraukos NBA finale triumfavę Viskonsino valstijos atstovai pastaruosius du sezonus pasirodė nuviliančiai: pernai krito Rytų konferencijos pusfinalyje, o šiemet, nepaisant geriausio rezultato visoje lygoje, jau pirmame rate net 1-4 neprilygo Majamio „Heat“ ekipai.

Pats M. Budenholzeris 2019-aisiais buvo išrinktas geriausiu NBA metų treneriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją