Lietuvis į aikštę išbėgo iki dvikovos pabaigos likus žaisti kiek daugiau nei 3 min. Tuomet aikštės šeimininkai jau buvo susitaikę su pralaimėjimu, o skirtumas siekė 22 taškus.

D. Sirvydis prametė tritaškį, atkovojo ir perėmė po kamuolį.

Nugalėtojų ekipoje išsiskyrė 19 taškų pelnęs ir 10 kamuolių atkovojęs Dejounte Murray. „Spurs“ ekipai – tai gaivaus oro gurkšnis, nes per paskutines 4 rungtynes ji pralaimėjo triskart, įskaitant ir pralaimėjimą 35 taškų skirtumu Filadelfijoje sekmadienį

„Manau, kad tai buvo puikus atsakas. Žaidėjai išėjo į aikštę ir padarė tai, ką turi padaryti“, – sakė Sant Antonijaus komandos strategas Greggas Popovichius.

70 proc. taiklumu mesdami antrame kėlinyje „Spurs“ išsiveržė į priekį 60:50, vėliau skirtumas tik didėjo.

Pistons“: Joshas Jacksonas 15, Jerami Grantas 14, Rodney McGruderis 13, Frankas Jacksonas ir Isaiah Stewartas po 10, Masonas Plumlee 9.

Spurs: Dejounte Murray 19, Jakobas Poeltlas ir Patrickas Millsas po 14, Devinas Vassellas 13, Lonnie Walkeris 11, Rudy Gay 10.

Kiti rezultatai:

Šarlotės „Hornets“ – Sakramento „Kings“ 122:116

Vašingtono „Wizards“ – Milvokio „Bucks“ 122:133

Bruklino „Nets“ – Niujorko „Knicks“ 117:112

Dalaso „Mavericks“ – Los Andželo „Clippers“ 99:109

„Golden State Warriors“ – Los Andželo „Lakers“ 97:128

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)