Epizodas, užėmęs 4 vietą, liudija apie gynyboje simuliuojančią „Lakers“ žvaigždę – L. Jamesas į gynybą suskubo gerokai stumtelėtas komandos draugo Kyle'o Kuzmos. Trečioje vietoje, kaip pavadino laidos vedėjai – Holivudo gėdos muziejuje – vėl atsidūrė L. Jamesas.

Šįkart puolėjas „taupė“ laiką atakai ir leido kamuoliui riedėti į varžovų aikštę, kol galiausiai nesugebėjo jo sugriebti ir išleido už šoninės linijos.

Tarp „lebroninių“ epizodų įsiterpė vaizdelis iš krepšinio už NBA ribų – ten šokėja užkabinusi koja krepšininkui numovė šortus.

Ir pagrindinis prizas atiteko vaizdeliui, kuris gali atspindėti visą beviltišką „Lakers“ sezoną – išmesdamas kamuolį iš galinės linijos L. Jamesas pataikė į krepšio konstrukciją ir padovanojo dar vieną ataką varžovams.

NBA pirmenybėse rungtyniaujantis Los Andželo „Lakers“ klubas pamažu ima ruoštis kitų metų sezonui. Šiuo metu tik vienuoliktąją vietą Vakarų konferencijoje užimanti Kalifornijos ekipa nuo artimiausių rungtynių pradės riboti savo lyderio LeBrono Jameso žaidimo laiką.