Teksasiečiai namuose net 128:78 (36:13, 32:31, 39:25, 21:9) pervažiavo vien atsarginiais žaidėjais jau kurį laiką besiremiančius Portlando „Trail Blazers“ (27-54).

Nugalėtojų gretose nesustabdomas ir vėl buvo Luka Dončičius, kuris vos per pusvalandį suvertė 39 taškus (5/7 dvitaškiai, 7/14 tritaškiai, 8/11 baudos), sugriebė 11 atšokusių kamuolių ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

Tiesa, šaukštu deguto slovėno medaus statinėje tapo jau 16-oji sezone jo už priekaištus teisėjams užsidirbta techninė pražanga, dėl kurios jis privalės praleisti paskutinį „Mavs“ laukiantį mačą su San Antonijaus „Spurs“, nebent NBA lyga ją dar atšauks.

Šeimininkams 18 taškų surinko Dwightas Powellas (7/7 dvitaškiai, 4/6 baudos), 15 – Dorianas Finney-Smithas (5/7 tritaškiai), 14 – Spenceris Dinwiddie.

Oregono valstijos atstovams 18 taškų sukaupė Drew Eubanksas, 14 – Benas McLemore'as.

Šiuo metu ketvirtoje vietoje Vakaruose esantys „Mavericks“ dar gali pavyti ir aplenkti San Fransisko „Golden State Warriors“ kolektyvą, bet šis turi bent sykį suklupti per dvi likusias akistatas su tais pačiais „Spurs“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją