Netrukus paaiškėjo, kad toks sprendimas priimtas dėl COVID-19 saugumo taisyklių.

„The Athletic“ reporteris Samsas Charania praneša, kad į griežtus NBA koronaviruso saugumo protokolo apribojimus pateko vyriausiasis „Pacers“ treneris Rickas Carlisle'as.

Laikantis taisyklių, 62-ejų krepšinio specialistui greičiausiai teks praleisti keletą artimiausių „Pacers“ rungtynių.

Primename, kad pastarąją naktį „Pacers“ 122:102 įveikė Niujorko „Knicks“. ESPN kiek vėliau patikslinus informaciją, paaiškėjo, kad būtent po šių rungtynių atliktas R. Carlisle'o koronaviruso testas buvo teigiamas. Penktadienį laukiama pakartotinio PGR testo rezultatų.

Šį pergalė pasiekta prabėgus kiek mažiau nei dviems paroms po to, kai buvo paskelbta žinia apie klubo vadovų norus atlikti permainas sudėtyje. Skelbta, kad „Pacers“ dairosi kur išmainyti atakuojantį gynėją Carisą LeVertą ir savo aukštaūgius – Domantą Sabonį ir Mylesą Turnerį.

Šią vasarą „Pacers“ vairą perėmusio R. Carlisle'o asistentais Indianapolyje dirba Lloydas Pierce'as, Ronaldas Noredas, Mike'as Weinaras ir Jenny Boucek.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)