Antrus metus iš eilės komandų sudėtis žaidėjų biržos principu būrė L. Jamesas ir Giannis Antetokounmpo.

L. Jameso komandos starto penketą sudarys jo komandos draugas iš Los Andželo „Lakers“ Anthony Davisas, o taip pat Jamesas Hardenas, Luka Dončičius ir Kawhi Leonardas.

Ant atsarginių suolo kartu su D. Saboniu mačą pradės Chrisas Paulas, Damianas Lillardas, Nikola Jokičius, Benas Simmonsas, Jaysonas Tatumas ir Russellas Westbrookas.


G. Antetokounmpo ekipos smogiamajame penkete be paties kapitono bus Joelis Embiidas, Pascalis Siakamas, Kemba Walkeris bei Trae Youngas.

Atsarginiai: Bamas Adebayo, Brandonas Ingramas, Jimmy Butleris, Rudy Gobertas, Donovanas Mitchellas, Kyle'as Lowry ir Khrisas Middletonas.

L. Jameso komandai vadovaus „Lakers“ strategas Frankas Vogelis, jo oponentams – dabartinis NBA čempionas iš Toronto „Raptors“ Nickas Nurse'as.

D. Sabonis yra tik antras lietuvis, išrinktas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes. 2003 ir 2005 metais tokio įvertinimo sulaukė Žydrūnas Ilgauskas.

„Visų žvaigždžių“ rungtynės vasario 16-ąją vyks Čikagoje, diena anksčiau D. Sabonis išbandys jėgas ir įgūdžių konkurse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)