Po vienų atkakliausių NBA rungtynių istorijoje, kur „Kings“ po dviejų pratęsimų 176:175 įveikė Los Andželo „Clippers“, Sakramento ekipos strategas Mike'as Brownas nuogąstavo, kad jo auklėtiniai gali nespėti atsigauti iki kitos dvikovos. Tačiau nerimavo jis be reikalo.

Sekmadienį Oklahomoje „Kings“ jau po pirmojo kėlinio pirmavo 36:26 ir iki pat pabaigos iniciatyvos iš rankų nebeišleido.

„Kartais pradedame lėtai, tačiau smagu matyti, kad starto penketo žaidėjai išėjo ir davė gerą toną nuo pat pradžių“, - kalbėjo M. Brownas.

„Pastangos gintis 48 minutes yra esminės, nes jeigu varžovai diktuoja aukštą tempą, turi nuostabius kūrėjus ir gali pataikyti iš bet kurio aikštės kampo, tai yra būtent tai, ką ir reikia padaryti“, - kalbėjo „Thunder“ vyriausiasis treneris Markas Daigneaultas.

D. Sabonis nugalėtojams per 35 min. pelnė 14 taškų (5/7 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai, 1/3 baudos), atkovojo 15 kamuolių, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, 4 kartus suklydo ir triskart prasižengė.

Rezultatyviausiai žaidė 33 taškus surinkęs De'Aaronas Foxas.

Po NBA "Visų žvaigždžių" savaitgalio Oklahomos ekipa pralaimėjo visas trejas žaistas rungtynes. Padėti komandai negali traumuotas Shai Gilgeous-Alexanderis, kuris įprastai pelno 31 tašką per rungtynes.

Abi komandos Oklahomoje dar kartą tarpusavyje sužais antradienį.

„Kings": De'Aaronas Foxas 33, Keeganas Murray 20, Domantas Sabonis 14 (15 atk.k., 8 rez.p.)

„Thunder": Isaiah Joe 24, Lu Dortas ir Joshas Giddey po 18.

Kitų rungtynių rezultatai:

Klivlando „Cavaliers“ – Toronto „Raptors“ 118:93

„Golden State Warriors“ – Minesotos „Timberwolves“ 109:104

Portlando „Trail Blazers“ – Hjustono „Rockets“ 131:114

Denverio „Nuggets“ – Los Andželo „Clippers“ 134:124

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją