Domantas Sabonis pralaimėjusiųjų gretose žaidė ilgiausiai ir vėl buvo gana netoli trigubo dublio, nors taiklumu iš žaidimo šį kartą nepasižymėjo.

Per 37 min. lietuvis pelnė 15 taškų (1/2 trit., 5/14 dvit., 2/4 baud.), atkovojo 10 kamuolių ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Tiesa, taip pat Domantas prarado 6 kamuolius – daugiausiai iš visų aikštėje pasirodžiusių žaidėjų.

Pažymėtina, kad D. Saboniui tai buvo jau 48 dvigubas dublis šiame sezone ir dabar aukštaūgis tik vienu atsilieka nuo klubo rekordo, kuris priklauso Troy Murphy – jis 2008-2009 m. per sezoną surinko 49 dvigubus dublius.

„Pacers“ savo ruožtu gynyboje nesulaikė „Bucks“ superžvaigždės Giannio Antetokounmpo, kuris per 28 min. pelnė 29 taškus (2/8 trit., 8/15 dvit., 7/7 baud.), atkovojo 12 kamuolių, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir 4 kartus suklydo.

„Bucks“ šį pergalė buvo tarsi reabilitacija po vieno iš prasčiausių sezono mačų savaitgalį, kai sezono lyderiai 89:105 pralaimėjo Majamio „Heat“.

„Mums reikėjo sugrįžti į vėžes. Mes tąsyk ne tik pralaimėjome, tąsyk žaidėme blogai. Ir aš manau, kad kiekvienas persirengimo kambaryje siekė parodyti, kad gali būti geresnis“, – apie norą įtikinamai įveikti „Pacers“ kalbėjo G. Antetokounnmpo.

Jei pirma mačo pusė buvo permaininga, antroje „Bucks“ krepšininkai jau tvirtai laikė iniciatyvą savo rankose, trečiąjį ir ketvirtą kėlinius laimėjo 61:43 ir dėl pergalės buvo užtikrinti dar gerokai prieš finalinę sireną.

„Pacers“ antrą susitikimą paeiliui vertėsi be Victoro Oladipo, kuris jaučia dešinio kelio skausmus. Be to, šeimininkai antrame kėlinyje prarado ir klubą susižeidusį Malcolmą Brogdoną.

Rezultatyvesni už D. Sabonį „Pacers“ gretose buvo 18 taškų pelnę T.J. Warrenas ir 16 taškų surinkęs Dougas McDermottas.

„Bucks“ gretose Gianniui geriausiai talkino 20 taškų surinkęs Khrisas Middletonas, 19 taškų – Donte DiVincenzo, 15 – Khriso Middletono sąskaitose.

„Pacers“ Rytų konferencijoje užima 5 vietą. „Bucks“ užtikrintai pirmauja ir konferencijoje, ir visoje lygoje.

Kiti rezultatai

Dalaso „Mavericks“ – Naujojo Orleano „Pelicans“ – 127:123, po pratęsimo

Luka Dončičius nugalėtojams pelnė 30 taškų, atkovojo 17 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų; Kristapas Porzingis pelnė 34 taškus ir atkovojo 12 kamuolių;

Luka Dončičiui tai buvo jau 22-asis trigubas dublis per vos antrą sezoną NBA lygoje, pagal šį statistikos komponentą jis tapo klubo rekordininku, pralenkdamas legendinį Jasoną Kiddą;

Brandonas Ingramas pralaimėjusiems surinko 27, Lonzo Ballas 25, Zionas Williamsonas – 21 tašką.

Klivlando „Cavaliers“ – Bostono „Celtics“ – 106:112,

Detroito „Pistons” – Oklahomos „Thunder” – 107:114,

Majamio „Heat” – Orlando „Magic” – 116:113,

Niujorko „Knics” – Jutos „Jazz” – 104:112,

Minesotos „Timberwolves” – Čikagos „Bulls“ – 115:108,

Portlando „Trail Blazers” – Vašingtono „Wizards“ – 125:104.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)