Į finalą patekęs D. Sabonis jame nusileido Majamio „Heat“ vidurio puolėjui Bamui Adebayo, kuris tapo naujuoju čempionu.

Finale B. Adebayo išsiveržė į priekį po driblingo, perdavimo ir metimo iš po krepšio, todėl jis pirmasis metė pergalingą tritaškį, tačiau nepataikė.

Varžovą pasivijęs D. Sabonis netrukus taip pat metė pro šalį, centrams metant antrą kartą jų kamuoliai susilietė, o trečiąjį bandymą sėkmingai atliko B. Adebayo.

B. Adebayo šansai šiame konkurse buvo vertinami prasčiausiai. Šį sezoną jis yra pataikęs vos vieną tritaškį iš vienuolikos.

Finale besivaržę „Visų rungtynių“ debiutantai buvo aukščiausi konkurso dalyviai. Pakeliui į finalą jie eliminavo būrį elitinių NBA žaidėjų.

D. Sabonis pirmajame etape iš kovos pašalino praėjusių metų čempioną Jaysoną Tatumą iš Bostono „Celtics“. Lietuvis lemiamą tritaškį pataikė antruoju bandymu.

Pusfinalyje D. Sabonis kovojo su Milvokio „Bucks“ žvaigžde Khrisu Middletonu. Tuomet „Pacers“ aukštaūgis triumfavo pataikęs ketvirtąjį savo tritaškį.

Čempionu tapęs B. Adebayo prieš finalą eliminavo Spencerį Dinwiddie ir Pascalį Siakamą. Konkurse taip pat dalyvavo Patrickas Beverley ir Shai Gilgeous-Alexanderis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)