Lygi kova Portlande virė tik vieną kėlinį, po kurio „Pacers“ sudavė mirtiną smūgį, laimėdama antrą ketvirtį 33:10.

Nors vėliau „Trail Blazers“ buvo sumažinę atsilikimą, pasiekti bent vienženklio skirtumo jiems nepavyko per visas likusias rungtynes, o jų pabaigoje svečiai buvo vėl nutolę net 27 taškais.

Nepaisant įtikinamos pergalės, Domantas Sabonis žaidė sau įprastas 38 min., per kurias pelnė 23 taškus (10/16 dvitaškių, 0/2 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo 15 kamuolių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Tai buvo 12-as aukštaūgio dvigubas dublis iš eilės per tiek NBA rungtynių šiame sezone.

Rezultatyviau nugalėtojų gretose už lietuvį žaidė tik gynėjas Malcolmas Brogdonas (25 taškai).

„Pacers“ jau vertėsi be Victoro Oladipo, kuris po šią savaitę NBA supurčiusių mainų atsidūrė Hjustono „Rockets“, o jį pakeitęs Carisas LeVertas taip pat nežaidė.

Šeimininkams, kuriems 1995-2003 metais atstovavo D. Sabonio tėvas Arvydas, po 22 taškus surinko etatiniai lyderiai Damianas Lillardas ir CJ McCollumas.

„Trail Blazers“ trečiame kėlinyje neteko pagrindinio vidurio puolėjo iš Bosnijos ir Hercegovinos Jusufo Nurkičiaus, kuriam lūžo dešinysis riešas.


Primename, kad D. Sabonis 1996-aisiais pasaulį išvydo būtent didžiausiame Oregono valstijos mieste, kuriame tuo metu gyveno ir žaidė A. Sabonis.

„Blazers“: Damiannas Lillardas ir CJ McCollumaspo 22, Carmelo Anthony 10, Derrickas Jonesas 9.

„Pacers“: Malcolmas Brogdonas 25 (7 rez. perd.), Domantas Sabonis 23, Dougas McDermottas 16, Mylesas Turneris (10 atk. kam., 4 bl.) ir Justinas Holidaypo 11.

Domanto Sabonio statistika

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)