Prieš rungtynes paaiškėjo, kad pagrindinis „Pacers“ įžaidėjas Darrenas Collisonas turės gultis ant operacinio stalo ir nežais apie tris savaites. Taip pat treneris pranešė, kad komandai teks verstis be sirguliuojančio NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvio Victoro Oladipo.

Lemiamas lūžis dvikovoje vyko įpusėjus rungtynėms, kai „Wizards“ per 5 minutes surengė spurtą 22:5 ir susikrovė įtikinamą persvarą 55:39. Aikštės šeimininkams pabaigoje buvo pavykę sumažinti skirtumą iki 87:95, tačiau varžovai pergalės iš rankų neišleido.

„Jie nelaimėjo šių rungtynių, tai mes jas pralaimėjome dėl klaidų ir silpnos gynybos, leisdami pelnyti lengvus taškus“, – po mačo sakė Bojanas Bogdanovičius. Jis traukė paskui save „Pacers“ žaisdamas geriausias rungtynes šį sezoną.

Kroatas buvo rezultatyviausias Indianos ekipoje su 29 taškais (pataikė 5 iš 7 tritaškių).

Nuo atsarginių suolo rungtynes pradėjęs D. Sabonis per 27 minutes pelnė 15 taškų (7/10 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 1/3 baudos), atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, triskart suklydo ir dukart prasižengė.

Net ir be savo lyderio Johno Wallo „Wizards“ krepšininkai laimėjo penktas rungtynes iš eilės ir NBA Rytų konferencijoje pavijo trečioje pozicijoje esantį Klivlando „Cavaliers“ klubą.

„Nebuvo aštrumo. Neapdairiai elgėmės su kamuoliu, darėme per daug klaidų. Pirmoje dalyje suklydome 10 kartų, o varžovai tiesiog pelnė taškus kiekvieną kartą, kai darėme klaidą. Vien iš mūsų klaidų jie surinko 22 taškus per pirmuosius du kėlinius“, – kalbėjo „Pacers“ treneris N. McMillanas.

Kitas dvejas rungtynes „Pacers“ žais išvykoje su Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Bostono „Celtics“, o tuomet grįš į savo aikštę, kur sekmadienį susigrums su Niujorko „Knicks“.

Pacers“: Bojanas Bogdanovičius 29, Joe Youngas 17, Domantas Sabonis 15, Allas Jeffersonas 8.

Wizards“: Bradley Bealas 21, Kelly Oubre Jr. 15, Otto Porteris Jr. 13, Ianas Mahinmi 12, Mike'as Scottas, Markieffas Morrisas ir Marcinas Gortatas (9 atk.k.) po 11, Jodie Meeksas 10.