Per šios savaitės viduryje Indianapolyje vykusį susitikimą po ilgosios pertraukos į konfliktą įsivėlė šeimininkų gynėjas T. J. Warrenas ir svečių puolėjas Jimmy Butleris.

Krepšininkai susikibo net du kartus, raminti T. J. Warreną abusyk teko ir Domantui Saboniui.

Viskas baigėsi tuo, kad dvi J. Butleris gavo nesportinę pražangą (Flagrant Foul 1), o dvi technines pražangas užsidirbęs T. J. Warrenas buvo išvytas iš aikštės. Jam išeinant, J. Butleris pavymui pasiuntė oro bučinį.

NBA vykdantysis viceprezidentas Kiki VaDeWeghe penktadienį informavo, kad dėl nederamo elgesio abiems žaidėjams teks patuštinti savo sąskaitas.

T. J. Warrenas dėl įsivėlimo į konfliktą ir savo elgesio po diskvalifikacijos gavo 25 tūkst. JAV dolerių baudą. J. Butleris dėl dalyvavimo incidente ir po rungtynių socialiniuose tinkluose vykusio aistrų kurstymo nubaustas didesne – 35 tūkst. JAV dolerių bauda.

Konflikto vaizdo įrašas:


Šias rungtynes „Pacers“ pralaimėjo 108:122.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)