N. Bjorkgseno vedama „Pacers“ paskutinį sezoną nesugebėjo prasibrauti į NBA atkrintamąsias varžybas pirmą kartą nuo 2015 metų. Sprendimo ilgai laukti neteko. Mat ir proga pasitaikė tinkama.

Visiškai neseniai išsiskyrė R. Carlisle'o ir Dalaso „Mavericks“ ekipos keliai. Šiai organizacijai strategas atidavė net 13 pastarųjų metų.

Kaip praneša Timas MacMahonas, R. Carlisle'ui Indianos klubas pasiūlė 4 metų 29 mln. JAV dolerių sutartį.

„Pacers“ sutartį suderino neįprastai greitai ir tyliai. Neseniai buvo skelbta, kad komanda šią savaitę Čikagoje surengs keletą interviu su potencialiais kandidatais į komandos stratego vietą.

R. Carlisle'as buvo Larry Birdo dešinioji ranka, kai pastarasis treniravo „Pacers“.

Per pastaruosius dvejus sezonus R. Carlisle'as reguliariajame sezono iškovojo po daugiau nei 40 pergalių, tačiau atkrintamosiose varžybose abu kart neperkopė pirmojo etapo – pralaimėjo Los Andželo „Clippers“ komandai.

Dalase jis nurodymus dalino tokios žvaigždėms kaip slovėnas Luka Dončičius ir latvis Kristapas Porzingis.

Šį rudenį D. Sabonis pradės penktą sezoną vilkėdamas Indianos „Pacers“ marškinėlius. Šiuo metu jis kartu su Lietuvos nacionaline ekipa rengiasi olimpiniam atrankos turnyrui Kaune, kur viliasi laimėti kelialapį į Tokijo olimpines žaidynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)