Šeštadienio vakarą paskelbta, jog geriausiu šio sezono treneriu buvo išrinktas Toronto „Raptors“ vairininkas Nickas Nurse‘as.

Tik antrą sezoną NBA dirbantis amerikietis pernai atvedė „Raptors“ į lygos viršūnę, o šiemet išlaikė klubą pergalingame kelyje net ir po to, kai į Los Andželo „Clippers“ išvyko lyderis Kawhi Leonardas.

Reguliariajame sezone NBA čempionai pasiekė 53 pergales ir patyrė 19 pralaimėjimų (antras rezultatas lygoje). „Raptors“ laimėjo 73,6 proc. savo rungtynių ir taip užfiksavo klubo rekordą.


N. Nurse‘as rinkimuose nurungė pernai metų trenerio titulą laimėjusį Milvokio „Bucks“ vairininką Mike‘ą Budenholzerį. Trečias rinkimuose liko Oklahomos „Thunder“ vedlys Billy Donovanas, ketvirtas – Majamio „Heat“ treneris Erikas Spoelstra, penktas – Los Andželo „Lakers“ strategas Frankas Vogelis.
Apdovanojimą N. Nurse'ui įteikė jo auklėtiniai Kyle'as Lowry ir Fredas VanVleetas.

53-ejų specialistas tapo antruoju šį apdovanojimą laimėjusiu „Raptors“ treneriu per tris sezonus. 2018 metais apdovanojimą atsiėmė po sezono atleistas Dwayne‘as Casey.

Šiuo metu Kanados klubas pirmajame atkrintamųjų varžybų etape 3-0 triuškina Bruklino „Nets“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)