Viena pirmųjų savo rankoves atsiraitojusių ekipų tapo Hjustono „Rockets“.

Patsaruosius tris sezonus iš NBA dugno niekur nepakylančios „Raketos“, prieš porą savaičių atsisveikinusios su treneriu Stephenu Silasu, paskelbė, kad klubo vairą iš jo rankų perima Ime Udoka.

2022-aisiais su Bostono „Celtics“ iki pat Superfinalo nužygiavęs, bet jame 2:4 prieš San Fransisko „Golden State Warriors“ neatsilaikęs specialistas šiemet ilsėjosi nuo krepšinio dėl į viešumą išlindusio darbinio sekso skandalo, dėl kurio jis „Keltų“ buvo suspenduotas.

Nepaisant šio nusižengimo, I. Udokai pasiūlymų netrūko: jo paslaugų pageidavo ir neseniai su strategu Nicku Nurse'u išsiskyrę Toronto „Raptors“.

Visgi „Rockets“ vadovai buvo greitesni ir konkretesi, o kanadiečiai artėja prie susitarimo su asistentu Adrianu Griffinu.

Šiemet Teksaso atstovai laimėjo tik 22-ejas rungtynes iš 82-ejų ir visoje NBA aplenkė tik vieną kolektyvą – Detroito „Pistons“ (17-65).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją