Puikų individualų sezoną sužaidęs 28-erių metų aukštaūgis su šeima Vilniaus oro uoste nusileido lėktuvu „Bombardier Global 6000“.

Jam, kaip ir visiems kitiems Lietuvos piliečiams, grįžusiems iš koronaviruso infekcijos stipriai paveiktų JAV, bus privaloma 14 dienų izoliacija.

Be to, jis per 24 valandas turės užsiregistruoti ir pateikti savo duomenis Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui (NVSC).


Primename, kad per plauką į NBA atkrintamąsias varžybas nepatekęs JV per vieną paskutinių mačų sumetė 26 taškus, sugriebė 19 kamuolių ir atliko 12 rezultatyvių perdavimų bei surinko pirmą trigubą dublį per daugiau nei 600 rungtynių besitęsiančią savo karjerą.

J. Valančiūnas savo pavardę įrašė ir į lietuviškų NBA rekordų knygą: 12 kartų per vakarą asistavęs savo bendraklubiams Jonas pagerino Šarūnui Jasikevičiui kartu su Domantu Saboniu priklausiusį pasiekimą (abu – po 11 rez. perd.).

Apskritai šį sezoną JV pasižymėjo net 39 dvigubais dubliais ir per vieną susitikimą vidutiniškai kaupė po beveik 15 taškų, 11 atkovotų kamuolių ir 2 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)