NBA lyga paskelbė skirianti 35 tūkst. dolerių baudą „Golden State Warriors“ aukštaūgiui Marquese'ui Chrissui, šiurkščiai į užribį nustūmusiam vieną ryškiausių šio sezono žvaigždių – Dalaso „Maverics“ atstovaujantį slovėną Luka Dončičių.

Amerikiečio pastumtas slovėnas griuvo į pirmas žiūrovų eiles.

Tiesa, po šio epizodo M. Chrissui buvo skirta tik techninė pražanga, o pats L. Dončičius tai įvertino kaip „fizinį kontaktą, kurio pasitaiko krepšinyje.“

Visgi, atsižvelgdama į tai, kad šis incidentas – jau ne pirmas M. Chrisso karjeroje (jis buvo susistumdęs su S. Ibaka, o 2018-ųjų kovą dėl incidento per rungtynes su Jutos „Jazz“ gavęs 25 tūkst. dolerių baudą), lyga nusprendė finansiškai sudrausminti žaidėją.

Savo ruožtu Eurolyga sankcijas pritaikė vyriausiam „Barcelonos“ komandos treneriui Svetislavui Pešičiui. Serbui skirta 6 tūkst. eurų bauda už nepagarbų elgesį teisėjų atžvilgiu per 16-ojo turo rungtynes su Pirėjo „Olympiakos“.

Per tąsyk Barselonoje vykusį mačą 70-metis S. Pešičius įsivėlė į ginčus su arbitrais, gavo dvi technines pražangas ir buvo išprašytas iš aikštės.

Visgi, palikdamas „Palau Blaugrana“ salę, S. Pešičius ant kojų savo veiksmais sugebėjo sukelti visą publiką – Katalonijos klubo gerbėjai po trumpo serbo šou jį išlydėjo plojimais ir atsistoję.


Dar 2000 eurų baudos gavo Atėnų „Panathinaikos“ klubas – Graikai nubausti už tai, kad sirgaliai per rungtynes su Madrido „Real“ į aikštę mėtė įvairius daiktus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)