„Bulių“ nelaimei itin užsivedęs buvo varžovų pagrindinis matadoras Giannis Antetokounmpo, kuris po trumpos pertraukos dėl skausmų dešiniame kelyje vėl grįžo į aikštę.

Greak Freak surinko įspūdingą dvigubą dublį – 25 taškai ir 17 atkovotų kamuolių. Dėl traumos trečiadienį nežaidė kita „Bucks“ žvaigždė Khrisas Middletonas.

„Net jei tai buvo trumpas atokvėpis, mes matome, kaip gerai jis jaučiasi“, – apie savo lyderio pasirodymą kalbėjo „Bucks“ strategas Mike'as Budenholzeris.

Tai buvo 15-as kartas per 16 paskutinių tarpusavio rungtynių, kai pergalę iškovojo Minesotos ekipa. „Bulls“ šį sezoną visus tris kartus nusileido „Bucks“ komandai.

Nugalėtojams Jrue Holiday pelnė 27 taškus, Brookas Lopezas pridėjo 10. Vidurio puolėjas savo trečiose šio sezono rungtynėse pirmą kartą pasirodė starto penkete. Iki tol jis dėl nugaros traumos ir operacijos praleido 67 dvikovas.


„Bulls“ komandoje liūto dalį pelnė trys žaidėjai. 22 taškus pelnė Nikola Vucevičius, o po 21 – DeMaras DeRozanas ir Zachas LaVine'as.

Savo sąlygas aikštėje „Bucks“ ėmė diktuoti pirmo kėlinio pabaigoje, kai pradėjo spurtą 23:4. Aikštės šeimininkai padidino skirtumą iki 59:33, tačiau trečiame ketvirtyje svečiai sugebėjo priartėti (64:54).

Vis dėlto persigrupavę „Bucks“ krepšininkai tvirtai perėmė iniciatyvą ir padidinę skirtumą iki 35 taškų iškovojo užtikrintą pergalę.

Gerokai aptalžyti „buliai“ ketvirtadienį svečiuosis Naujajame Orleane, kur susigrums su „Pelicans“ ir Jonu Valančiūnu. Paskutinėje tarpusavio dvikovoje Čikagoje 128:112 triumfavo „Bulls“.

Kitos rungtynės:

Orlando „Magic“ – „Golden State Warriors“ 94:90

Niujorko „Knicks“ – Atlantos „Hawks“ 111:117

Denverio „Nuggets“ – Los Andželo „Clippers“ 127:115

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)