Beveik visas rungtynes pirmavę Steve‘o Kerro auklėtiniai grėsmingai tolti ėmė po didžiosios pertraukos, o paskutiniame kėlinyje vienu metu mėgavosi net 30 taškų persvara.

Vienu iš raktų į pergalę tapo 51:35 laimėta kova „po lenta“, „Warriors“ atliko beveik dvigubai daugiau rezultatyvių perdavimų (24:14).

O svarbiausia, jog smarkiai apribotas buvo svečių lyderis Luka Dončičius. 23-ejų slovėnas tenkinosi 20 taškų, 7 atkovotais kamuoliais ir 4 rezultatyviais perdavimais, suklydo net 7 kartus ir pataikė tik kas trečią metimą „iš žaidimo“.

Tai buvo pačios nerezultatyviausios gynėjo rungtynės šio sezono atkrintamosiose varžybose. Jau pirmame kėlinyje jo veidą po kontakto paženklino Andrew Wigginsas, kuriam ir teko pagrindinė oponentų žvaigždės priežiūra.

„Warriors“ lyderis Stephenas Curry taip pat buvo „kuklus“ ir pelnė 21 tašką, realizavęs 3 iš 9 tolimų metimų. Tiesa, gynėjas dar sugriebė 12 atšokusių kamuolių.

Bet S. Curry turėjo kur kas daugiau talkininkų, tarp kurių pirmiausia pasižymėjo po 19 taškų surinkę A. Wigginsas ir Jordanas Poole‘as.

Antrosios serijos iki keturių pergalių rungtynės taip pat San Franciske vyks naktį iš penktadienio į šeštadienį Lietuvos laiku.

„Warriors“: Stephenas Curry 21, Andrew Wigginsas ir Jordanas Poole'as (7/8 dvit.) – po 19, Klay Thompsonas 15, Kevonas Looney, Draymondas Greenas (9 atk. kam.) ir Otto Porteris – po 10;

„Mavericks“: Luka Dončičius 20, Spenceris Dinwiddie 17, Jalenas Brunsonas 14, Reggie Bullockas 12.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją