Ilgą laiką kovojęs su klastinga liga, vyras mirė nuo leukemijos.

Dar prieš pusmetį pats C. Sageris atskleidė, kad jam liko gyventi nuo 3 iki 6 mėnesių. Nepaisant to, vyras stengėsi nepalikti krepšinio aikštelės ir toliau darbavosi per NBA rungtynes.

Užuojautą dėl netekties C. Sagerio šeimai ir visai NBA bendruomenei išreiškė lygos komisaras Adamas Silveris, pažymėjęs, kad šis žmogus visiems laikams pateks į lygos istoriją dėl savo atsidavimo darbui ir išskirtinumo.

Pirmą sykį leukemija G. Sageriui buvo diagnozuota dar 2014-ųjų pavasarį. Dėl gydymo proceso jis praleido 2014-2015 m. sezoną, tačiau 2015-ųjų gruodį emocingai vėl sugrįžo į darbą per NBA rungtynes.

Sporto reporteriu C. Sageris dirbo nuo 1972-ųjų, TNT televizijoje NBA įvykius nušvietė 17-a sezonų. C. Sageris su dabartine žmona, buvusia Čikagos „Bulls“ šokėja Stacy Sager susilaukė dviejų vaikų. Dar tris vaikus žurnalistas turėjo iš ankstesnės savo santuokos. Vienas jų – Craigas jaunesnysis – žaidžia amerikietišką futbolą Džordžijos universiteto komandoje.

C. Sageris išgarsėjo ne tik dėl nestandartinių savo vaizdo interviu, bet ir dėl aprangos stiliaus. Žurnalistas nuolat puošdavosi spalvingais kostiumais, kurie tapo neatsiejama NBA transliacijų per TNT televiziją dalimi.

Šią vasarą Sageris atsiėmė ESPYS apdovanojimą už atkaklumą ir nepasidavimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)