Paskelbus geriausių šio sezono krepšininkų, geriausiai besiginančių žaidėjų bei geriausių lygos naujokų simbolinius penketus šių rinkimų rezultatai sukėlė bent dalinę nuostabą. Kurie laureatai labiausiai netikėtai pakliuvo į šių metų prestižinius sąrašus?

Viso pasaulio gerbėjams diskutojant apie šiąnakt LeBrono Jameso ir Klivlando „Cavaliers“ pasiektą pergalę Rytų konferencijos finale neišvengiamai atsiranda pagrindinių dėmesio taškų skirtumai tarp JAV ir Europos krepšinio mylėtojų. Kurie septintųjų rungtynių epizodai iššaukė didžiausią Lietuvos sirgalių nepasitenkinimą ir kodėl tie patys kadrai nesulaukė už Atlanto gyvenančių fanų susidomėjimo?

„Cavaliers“ dėl traumos netekus Kevino Love'o šiųmetinė Klivlando ekipa yra laikoma viena silpniausių komandų, kada nors iškovojusių bilietą į superfinalo seriją. Ar pagrindine tokio netikėto žygio priežastimi derėtų laikyti Jameso individualų talentą? O gal tokio lygio komandos triumfas tėra tik Rytų konferencijos išgyvenamos krizės pasekmė?

Artėjančią naktį vyksianti septintoji „Golden State Warriors“ ir Hjustono „Rockets“ dvikova daugumos lygos apžvalgininkų yra laikoma tikruoju šio sezono NBA finalu. Kokios priežastys lemia tokį šio mūšio statusą ir kokie aspektai puošia pajėgiausių Vakarų konferencijos komandų seriją?

Atsakymus į visus šiuos klausimus išgirsite šios savaitės epizode, o pirmoji ketvirtadienį startuosiančios finalo serijos apžvalga žiūrovų lauks įprastu metu – #PirmadienįPenktą.