Pirmasis 2019-ųjų NBA naujokų biržos šaukimas praleido visą pastarąjį sezoną už aikštelės ribų dėl antsvorio ir nuolatinių traumų, tačiau „Pelikanų“ vadovai vis tiek jam įteikė maksimalios vertės sutartį.

ESPN skelbia, kad Luizianos komanda galingo stoto 21-erių metų puolėjui už penkis sezonus įsipareigojo sumokėti 193 milijonus JAV dolerių.

Maža to, jei Zionas per šį laikotarpį pateks į kurią nors NBA geriausiųjų komandą, iškovos MVP arba geriausiai besiginančio žaidėjo prizą, jo atlyginimas šoktelės net iki 231 mln. JAV dolerių.

Z. Williamsonas per tris sezonus tesužaidė praktiškai tik trečdalį visų galimų rungtynių, tai yra 85-erias (24-i mačai pirmais metais, 61-as – antrais ir 0 – trečiais).

Net ir be jo „Pelicans“, Vakaruose finišavę devinti, bet patekę į atkrintamąsias varžybas per įkrintamąsias, šiemet pakuteno padus absoliutiems NBA reguliariojo sezono nugalėtojams Finikso „Suns“ ir nusileido jiems tik po garbingos kovos 2:4.

Per savo ligšiolinę NBA karjerą Z. Williamsonas kol kas vidutiniškai renka po 25,7 taško ir 7 atkovotus kamuolius, o iš žaidimo atakuoja 60,4 procento taiklumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)