Australas į „Nets“ persikėlė praėjusį vasarį iš Filadelfijos „76ers“, kurių gretose dėl konflikto su klubo vadovybe šiame sezone irgi nesužaidė nė rungtynių.

„Nets“ tikėjosi sulaukti brangaus naujoko pagalbos bent jau NBA atkrintamųjų varžybų serijoje su Bostono „Celtics“, o po paskutinio pralaimėto mačo komandos treneris Steve‘as Nashas užsiminė, jog krepšininką stabdo ne tik nugaros skausmai, bet ir psichologinės problemos.

Tuomet B. Simmonsas susilaukė kritikos lavinos, o vienas garsiausiai pasisakiusių buvo NBA legenda Shaquille‘as O‘Nealas.

„Sunkiai dirbantys šios šalies žmonės taip pat yra pavargę, jiems taip pat skauda nugaras, bet neišgirsite, kad jie dėl to skųstųsi. Taigi, kodėl vaikinas, uždirbantis 30 mln. dolerių, negali nueiti į savo darbą? Žmonės tokiam vyrukui tiesiog nejaučia pagarbos“, – piktinosi dabar televizijos apžvalgininku dirbantis veteranas.

Shaquille'as O'Nealas (dešinėje), Juliusas Ervingas

Po žinios apie laukiančią operaciją socialiniuose tinkluose sumirgėjo žinutės, raginančios Shaqą atsiprašyti B. Simmonso.

Primename, kad australas 2016 metais buvo pakviestas NBA naujokų biržoje pirmuoju šaukimu ir nuo to laiko tris kartus dalyvavo „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Žiemą „76ers“ jį išmainė į Jamesą Hardeną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją